Toer door Salland

Toer door salland

Het Sallandse landschap is heel gevarieerd met het IJsseldal , het agrarisch cultuurlandschap en de vele landgoederen. Van buitenplaats tot keuterboerderij, van militair erfgoed tot industrieel erfgoed en van heide tot rivier. Je vindt het allemaal in het vriendelijke Salland. Er zijn veel landgoederen te vinden met bijbehorende havezaten, landhuizen en kastelen. De rit is zo uitgestippeld dat je gangbaar over bruggetjes en slingerwegen langs de mooiste en bijzonderste plekken komt in Salland.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

In overleg, bieden wij ook een ‘Ride & Dine’ arrangement aan waarbij er op de afgesproken locatie, (of bij ons) vooraf of naderhand de rit “onbeperkt” warme snacks en eventueel drinken geconsumeerd kan worden. Contact opnemen hiervoor is noodzakelijk.

Ontdek de Sallandse natuur op onze stoere E-choppers!

Even tot rust komen? Genieten van de natuur Salland heeft fantastische uitgestrekte natuurgebieden. Wij hebben prachtige routes uitgestippeld, maar uiteraard kun je ook je eigen weg gaan.

E-CHOPPER HUREN IN RAALTE

Geniet samen met vrienden of familie van een dagje toeren door het unieke Salland. Door het geruisloos rijden, kan je onderweg gezellig met elkaar kletsen. Daarnaast rennen wilde dieren niet voor je weg en krijg je een unieke kans om deze te spotten. De E-Chopper rijdt maximaal 25 kilometer per uur, zodat je rustig de omgeving in je op kunt nemen.

Goed om te weten: voor het huren van een E-Chopper moet je minimaal 16 jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Daarbij is de E-Chopper eenpersoons en het dragen van een helm is verplicht.

Onze moderne E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de veelgestelde vragen over onze E-Choppers. Praktische tips, pech onderweg of over de wet-en regelgeving!

Groepen tot 4 personen dienen 15 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn. Groepen groter dan 4 personen dienen 30 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn. 

De route vertrekt vanaf de Tjalkstraat 11E in Raalte. 

Ja, iedere berijder krijgt bij aanvang een instructie en mini cursus van een ervaren instructeur.

U kunt bij ons  opstappunt (Tjalkstraat 11E, Raalte) voor de deur parkeren.

Nee, op en gehuurde e-chopper mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mag geen volwassen en geen kind als bijrijder achterop

Let op: Je bent niet verzekerd als je dit wel doet! Alle schade, boetes en / of letsel is voor eigen risico

De E-chopper is voorzien van een blauwe kentekenplaat daarmee mag je in iedere gemeente op de fietspaden rijden. Dus ook geruisloos door de natuurgebieden in Salland

Ja, als bestuurder van de E-Chopper moet u een geldig rijbewijs of een brommercertificaat tonen en meenemen tijdens het e-chopper rijden. Zonder geldig rijbewijs krijgt u de E-Chopper niet mee.

Ja, per 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen op een E-Chopper