Tour door Salland

Tour door salland

Het Sallandse landschap is heel gevarieerd met het IJsseldal , het agrarisch cultuurlandschap en de vele landgoederen. Van buitenplaats tot keuterboerderij, van militair erfgoed tot industrieel erfgoed en van heide tot rivier. Je vindt het allemaal in het vriendelijke Salland. Er zijn veel landgoederen te vinden met bijbehorende havezaten, landhuizen en kastelen. De tour is zo uitgestippeld dat je gangbaar over bruggetjes en slingerwegen langs de mooiste en bijzonderste plekken komt in Salland.

Duurzaam

Onze E-Choppers zijn 100% groen. De accu’s worden opgeladen door middel van de zonnepanelen op ons eigen terrein.

Rijbewijs

Om op een E-chopper te mogen rijden dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Daarbij moet je in bezit zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs.

Hapjes & Drankjes

Bij ons kun je warme en gekoelde dranken verkrijgen. Uiteraard kun je onderweg ook genieten op het terras van onze partners..

Ontdek de Sallandse natuur op onze stoere E-choppers!

Even tot rust komen? Genieten van de natuur Salland heeft fantastische uitgestrekte natuurgebieden. Wij hebben prachtige routes uitgestippeld, maar uiteraard kun je ook je eigen weg gaan.

E-CHOPPER HUREN IN RAALTE

Geniet samen met vrienden of familie van een dagje toeren door het unieke Salland. Door het geruisloos rijden, kan je onderweg gezellig met elkaar kletsen. Daarnaast rennen wilde dieren niet voor je weg en krijg je een unieke kans om deze te spotten. De E-Chopper rijdt maximaal 25 kilometer per uur, zodat je rustig de omgeving in je op kunt nemen.

Goed om te weten: voor het huren van een E-Chopper moet je minimaal 16 jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Daarbij is de E-Chopper eenpersoons en een helm is niet verplicht.

Onze moderne E-Chopper

Met zijn brede stoere wielen is de normale E-Chopper een bijzondere verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging op asfalt, bos en zandpaden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de veelgestelde vragen over onze E-Choppers. Praktische tips, pech onderweg of over de wet-en regelgeving!