E-Chopper Huren

E-CHOPPER HUREN IN RAALTE

Geniet samen met vrienden of familie van een dagje toeren door het unieke Salland. Door het geruisloos rijden, kan je onderweg gezellig met elkaar kletsen. Daarnaast rennen wilde dieren niet voor je weg en krijg je een unieke kans om deze te spotten. De E-Chopper rijdt maximaal 25 kilometer per uur, zodat je rustig de omgeving in je op kunt nemen.

Goed om te weten: voor het huren van een E-Chopper moet je minimaal 16 jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Daarbij is de E-Chopper eenpersoons en het dragen van een helm is verplicht.

Online reserveren

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vind je de veelgestelde vragen over onze E-Choppers. Praktische tips, pech onderweg of over de wet-en regelgeving!

Groepen tot 4 personen dienen 15 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn. Groepen groter dan 4 personen dienen 30 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn. 

De route vertrekt vanaf de Tjalkstraat 11E in Raalte. 

Ja, iedere berijder krijgt bij aanvang een instructie en mini cursus van een ervaren instructeur.

U kunt bij ons  opstappunt (Tjalkstraat 11E, Raalte) voor de deur parkeren.

Nee, op een gehuurde e-chopper mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mag geen volwassene en geen kind als bijrijder achterop

Let op: Je bent niet verzekerd als je dit wel doet! Alle schade, boetes en / of letsel is voor eigen risico

De E-chopper is voorzien van een blauwe kentekenplaat daarmee mag je in iedere gemeente op de fietspaden rijden. Dus ook geruisloos door de natuurgebieden in Salland

Ja, als bestuurder van de E-Chopper moet u een geldig rijbewijs of een brommercertificaat tonen en meenemen tijdens het e-chopper rijden. Zonder geldig rijbewijs krijgt u de E-Chopper niet mee.

Ja, per 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen op een e-chopper.

Opstapplaats

De route vertrekt vanaf de Tjalkstraat 11E in Raalte. Hier kunt u tevens uw auto parkeren en krijgt u een instructie om veilig op pad te gaan door Salland met de E-Chopper.